Keukenhof romantiek

Romantiek in de Keukenhof

Keukenhof romantiek  – Heb je dit jaar de Keukenhof gemist? Een korte terugblik op een groen en fleurig evenement, die het afgelopen seizoen geheel in het teken stond van de romantiek.

Speciaal voor dit thema heeft Rob Verlinden, dé welbekende Nederlandse tuinman een Oosterse tuin met een romantisch tintje ontworpen. Ideeën en inspiratie voor het ontwerp voor de Oosterse tuin heeft Rob Verlinden jaren geleden opgedaan tijdens zijn tuinreis naar het Alhambra in het Spaanse Granada. Het Alhambra, het stadspaleis wat bekend stond om haar fonteinen, waterwerken, maar ook om haar bijzondere planten en bomen.

De beplanting voor de thematuin wordt elk jaar zorgvuldig door Rob en zijn team geselecteerd en verwerkt. Palmbomen, tulpen, maar ook de buxus mag hier niet ontbreken. De groene alleskunner die een warme en intieme sfeer geeft aan de romantische binnentuin.

In de hoofdrol – Onze groene held te zien in een compilatie van de hele opbouw van A tot Z te zien in een speciale aflevering van de Grote Tuinverbouwing opgenomen in de Keukenhof.

https://youtu.be/-rApbxkCwPk