Allemansvriend, alleskunner en groene held

Romantiek in de Keukenhof

Allemansvriend, alleskunner en groene held

Allemansvriend – Ben jij gek op tuinieren of wil je meer weten over het buitenleven? De leukste ideeën komen aan bod in de afleveringen van Robs Grote Tuinverbouwing.

In deze aflevering wordt onder meer aandacht besteed aan de buxus. Leuke weetjes en watjes voor de tuin fanaten onder ons, maar ook voor degene die geen of nauwelijks groene vingers hebben. laat je informeren en inspireren door Rob en zijn team, die wekelijks op zoek gaan naar tuinen die aan verandering toe zijn of een fikse opknapbeurt kunnen gebruiken. Van grote tot kleine tuinen, volkstuinen en dakterrassen niets is te gek voor Robs Grote Tuinverbouwing.

Voor wie al bekend is met de buxus weet dat dit een echte groene alleskunner en allemansvriend is, maar ook de perfecte groene basis voor tuin, terras en balkon.  Deze tuinplant blijft het hele jaar door zijn fris groene kleur behouden, is makkelijk te combineren met andere tuinplanten en te gebruiken als basis voor ieder tuinontwerp en helemaal past bij jouw persoonlijke stijl en sfeer. Het is daarom ook niet vreemd dat de buxus ook wel de Buxus Jeans of Garden wordt genoemd.

buxus jeans of garden logo

Buxus Jeans of Garden in de ‘spotlight’ in weer een nieuwe aflevering van Robs Grote Tuinverbouwing.

Zaterdag 5 mei 2018 om 17.05 – 18.15 uur  (herhaling zondag 6 mei 2018)

Aflevering gemist of wil je deze graag nog een keer terug kijken. Klik op onderstaande link.

https://tvblik.nl/robs-grote-tuinverbouwing/aflevering-35-9