Inspiratie

Inspiratie met Buxus Jeans of Garden

Inspiratie Voor tuin, terras en balkon

De Buxus is een echte tuintopper. Het hele jaar door behoudt deze held zijn groene looks en geeft daarmee de tuin permanent een natuurlijke uitstraling. De Buxus staat bekend om zijn veelzijdige eigenschappen die voor extra inspiratie zorgen. De Buxus die het hele jaar door groen blijft is daardoor perfect te combineren met de vele soorten planten en bloemen. Deze groene alleskunner is de perfecte basis voor iedere tuin om eindeloos te variëren en te creëren.

Laat je inspireren door de vele Buxus beelden en creëer jouw unieke tuin die helemaal bij jou past. Groen inspiratie voor een landelijke, moderne, industriële of mediterrane sfeer en natuurlijk nog veel meer stijlen waarbij de Buxus niet ontbreken.

Doordat de Buxus in diverse vormen verkrijgbaar is, is deze groene held overal neer te zetten en passend bij alle stijlen. Gebruik de Buxus als natuurlijke omheining voor tuinen en borders, als eye-catcher voor de tuin of in potten voor op het terras. Maar ook op het balkon doet de Buxus het prima. Kort samengevat, de Buxus vraagt weinig aandacht, is makkelijk in de omgang, heeft het hele jaar door een fris groene kleur en niet te vergeten, om deze alleskunner te verzorgen zijn ‘groene vingers’ geen pré. Reden genoeg om voor de Buxus te kiezen.

Buxus, de perfecte groenblijver en groene alleskunner voor tuin, terras en balkon, die weinig aandacht vraagt.

De Grote Tuinverbouwing Aflevering 28_2021

Buxus in de hoofdrol

Buxus jeans of garden helpt je deze groene held beter te leren kennen door middel van interessante feiten en weetjes om zo het beste uit jouw groene vriend te halen.
Vindt hier alle inspiratie en informatie voor de mooiste Buxus haag, het snoeien van de Buxus in bijzondere vormen en leuke DIY’s waar deze groene alleskunner als basis voor wordt gebruikt.

Uiteraard is Buxus jeans of garden ook te volgen via de verschillende social-media kanalen.