Buxus Jeans of Garden in Hilversum

Buxus Jeans of Garden in Hilversum

De Grote Tuinverbouwing neemt Buxus Jeans of Garden mee naar Hilversum.

In deze aflevering gaan Ivo, Djamilla en Jeremy aan de slag bij Kelly in Hilversum. Maar voordat ze daar écht aan de slag kunnen, moet er eerst flink puin geruimd gaan worden.

Kelly heeft na een lange zoektocht een heerlijk appartement gekocht met een grote, gelaagde tuin. Samen met vrienden en familie is ze al drie maanden bezig geweest om er een paleisje van te maken. Voor het gemak is toen al het klusafval in de tuin gegooid, waardoor ze als een berg tegen de tuinverbouwing op zag. Gelukkig komt Ivo en zijn team haar hier een handje bij helpen. De wens is een tuin in Ibiza stijl waar je heerlijk kan relaxen na een dag werken. En het liefst een kleurrijke tuin waardoor bijen en vlinders mee worden aangetrokken.

 

Allereerst moet Ivo puinruimen. Vervolgens maakt hij borders in verschillende hoogtes, zodat Kelly vanaf haar terras over haar hele tuin kan kijken. Ivo kleurt de borders met Buxus om een mooi fris groen pallet te creeëren. De hogere schuttingen zorgen ervoor dat ze wat meer privacy heeft. En voor de schutting heeft Djamilla een kleurrijk idee.

Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk zelf maar……

Buxus Jeans of Garden in Hilversum