Fleurig dagje Keukenhof winnen!

Fleurig dagje Keukenhof

Fleurig dagje Keukenhof winnen!

Yeah, het is lente! En dat willen we natuurlijk niet aan ons voorbij laten zonder dit te vieren. Want bij een feestje horen ook cadeautjes. Helemaal passend en in het teken van de lente, namelijk een fleurig dagje Keukenhof , te winnen voor 2 personen.

Met wie zou jij de lente willen vieren?

Ben je nog nooit in Keukenhof geweest? Dan geven wij je alvast een fleurig voorproefje. Dit jaar staat Keukenhof  helemaal in het teken van Flower Power. Felle kleuren, hippies en het peace-teken allemaal elementen waar de Flower Power trend aan het begin van de jaren ’70 te herkennen was. Een perfect thema om de 70ste verjaardag van Keukenhof mee te vieren en voor ons een goede reden om een fleurig dagje uit weg te geven.

Dit voorjaar zullen meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei staan, waaronder wel 800 verschillende soorten tulpen. Ook kun je  genieten van spectaculaire bloemen- en planten shows en geweldige evenementen. Een oer-Hollands evenement en nationale feestdag, de verjaardag van de koning, die ook in Keukenhof wordt gevierd.  En niet te vergeten de vele inspiratietuinen elk met een eigen thema. Zoals bijvoorbeeld de Love & Peace garden, Happiness garden en een tuin waar je het gevoel hebt er even  tussenuit te zijn, de Ibiza garden. Heerlijk wegdromen tussen de palmbomen, kijkend op de golvende bloemenborders vanuit je hangmat.

In Keukenhof zijn het de bloemen die mensen uit de hele wereld verbinden door samen te beleven en te genieten van bloemen, planten, geuren en kleuren.

Power, de kracht van bloemen!

Keukenhof is geopend van 21 maart tot en met 19 mei 2019.

Met wie zou jij de lente willen vieren? Op de Buxus Jeans of Garden facebook pagina (in onderstaande link) worden 2 toegangskaarten verloot. Het enige wat je daarvoor moet doen is de pagina een ‘like’ geven, het bericht ‘delen’ op één van jouw social media kanalen en de persoon ‘#taggen’ die jij graag mee wilt nemen.

https://www.facebook.com/buxusjeansofgarden2.0/