Praktisch en gezellig

Praktisch en gezellig in Rijswijkse voortuin

Praktisch en gezellig – Zo moet de Rijswijkse voortuin gaan worden. Tom gaat aan de slag met in zijn achterhoofd de wensen van de bewoners. En maakt van de voortuin, met prachtig uitzicht over het Rijn-Schiekanaal een sfeervolle eye-catcher.

De voortuin wordt niet alleen gebruikt om heerlijk in te genieten. Het is ook de plek waar alle spullen zoals fietsen en de vuilnisbakken moeten staan. Daarom de taak aan Tom om de tuin praktisch en gezellig te maken. Omdat de ruimte vrij beperkt is, moet deze zo goed mogelijk worden benut en worden ingedeeld. Daarom maakt Tom een schuur om alles wat uit zicht moet blijven netjes op te kunnen bergen. De voortuin wordt vervolgens sfeervol en gezellig gemaakt om heerlijk te kunnen ontspannen. Maar ook kunnen ze hier nu samen genieten van het uitzicht, lekker loungen en heerlijk samen met vrienden en familie te eten.

De groen make-over – Tom gebruikt en combineert verschillende planten om de tuin een sfeervolle, levendige en groene uitstraling te geven. Wie in deze tuin zeker niet mag missen is de buxus. Daarom worden er een aantal frisgroene buxusbollen uit de collectie van Buxus Jeans of Garden gebruikt. Dé groene basis voor de tuin, het terras of het balkon die het hele jaar door voor een frisse uitstraling zorgt. Tom combineert de buxusbollen in pot met gezellige plantenbakjes voor het raam en een met hydrangea’s en witte stokrozen gevulde plantenbak voor het huis. De witte stokroos is een speciale wens van de bewoonster die de stokroos heel graag als symboliek in de tuin wilt hebben.

Ook deze aflevering zorgt Tom weer voor blije en verraste bewoners, maar het belangrijkste is het gewenste eindresultaat: Praktisch en gezellig!

Voor iedereen die de laatste of andere gemiste Eigen Huis en Tuin afleveringen met onze groene held heeft gemist of ze gewoon graag nog een keer wilt bekijken.

Eigen Huis en Tuin aflevering 22 – Praktisch en gezellig