TUINEN IN ROTTERDAM

Tuinen in Rotterdam

TUINEN IN ROTTERDAM

Het is al weer even geleden dat onze tv-held te zien was in ‘De Grote Tuinverbouwing’. Om het geheugen weer een beetje op te frissen gaan we weer even tuinen in Rotterdam.

In deze aflevering gaat Ivo aan de slag in een Rotterdamse tuin met de wensen van de bewoners als uitgangspunt. De tuin moet een heerlijke loungeplek worden om tot in de late uurtjes te kunnen vertoeven. Maar ook het groenplan moet helemaal matchen bij ieder seizoen. De ietswat groot en kaal voelende ruimte rondom de zithoek wordt omgetoverd in een gezellige knusse tuin waar je helemaal tot rust kunt komen.

Ook de buxus die het hele jaar door zijn frisgroene kleur blijft houden mag in deze tuin niet ontbreken. Deze groenblijver vormt een belangrijke basis voor de tuin. Buxus Jeans of Garden krijgt daarom een mooi plekje in de Rotterdamse tuin.

Ben je nieuwsgierig naar het eindresultaat? Dan is het zeker de moeite waard om deze aflevering van De Grote Tuinverbouwing nog eens terug te kijken. Wellicht een bron van inspiratie en krijgt ook ook zin om volgend jaar uw eigen tuin een make-over te geven.

De Grote Tuinverbouwing – Tuinen in Rotterdam